7 жовтня консультанти Центру професійного розвитку педагогічних працівників Кам’янець-
Подільської міської ради  Світлана ЛІВІЦЬКА та Аліна ОКСАНЮК провели для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти , які навчаються за ОПП «Середня освіта (Мова та література (англійська, німецька)» , та другого (магістерського) рівня вищої освіти, які навчаються за ОПП «Середня освіта (Мова та зарубіжна література (англійська)», методичний семінар-тренінг «Діяльнісний підхід як необхідна умова організації освітнього процесу в НУШ».
Були визначені переваги і виклики діяльнісного підходу, обговорені питання підвищення мотивації до навчання, використання диференційованих завдань для розвитку критичного і креативного мислення учнів, зміни до структури уроку з урахуванням діяльнісного підходу.
У дружній невимушеній і творчій атмосфері учасники тренінгу долучилися до виконання групових завдань з використанням технологій інтерактивного, розвивального, особистісно орієнтованого, проблемного навчання, які забезпечують розвиток особистості учня, формують його компетентності.
Щира дяка методистам Світлані ЛІВІЦЬКІЙ та Аліні ОКСАНЮК за володіння предметом, професійну майстерність, креатив і залучення до співпраці! Співпрацюємо! Мотивуємо! Реалізуємо!

 

Готуємося до роботи в НУШ