29 квітня 2024 року на факультеті іноземної філології було проведено успішний захист навчально-ознайомлювальної практики здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (німецька) група Nim1-B21 та 014 Середня освіта (Мова і література (польська) група Pol1-B21.  В рамках цієї практики наші студенти не лише поглибили свої знання, а й отримали яскраві враження та досвід.

Презентації, які підготували здобувачі, стали особливим моментом захисту практики. Кожен учасник виступив зі своїм унікальним досвідом, ділився найяскравішими моментами та враженнями від проходження практики. Інтерес та ентузіазм свідчать про величезний прогрес та автономність студентів у практичній площині їхнього фахового становлення.

У звітних презентаціях практиканти особливо акцентували увагу на тому, що ця навчально-ознайомлювальна практика стала не лише можливістю поглибити і закріпити знання з англійської мови, а й стимулювала їх інтерес до фахових методик, педагогіки та психології. Вони зауважили, що цей досвід підвищив їхню мотивацію та захоплення професією вчителя, розкривши нові глибини й можливості у своєму професійному зростанні. Студенти висловили пропозиції щодо поліпшення організації та проведення практики в майбутньому.

Цей захист практики став не лише моментом акумуляції знань, але й сприяв обміну досвідом та підтримці. Ми впевнені, що набуті учасниками знання та навички стануть надійним фундаментом для подальших досягнень у навчанні та професійному розвитку!

Звітна конференція за результатами навчально-ознайомлювальної практики