Завідувач кафедра англійської мови А.А.Марчишина з метою профорієнтаційної роботи відвідала низку закладів загальної середньої освіти у Новоушицькій громаді.
У ліцеї з початковою школою та гімназією с. Миньківці на зустрічі були присутні учні 9-11 класів. Алла Анатоліївна розповіла про освітні програми, які пропонує факультет іноземної філології, а також дала корисні поради стосовно вибору професії й університету, організації підготовки до складання тестів ЗНО та НМТ, психологічного налаштування на зміну навчального закладу. Директор закладу Чумак Володимир Петрович продемонстрував щирий інтерес до майбутнього своїх вихованців. Він допомагав їм формулювати запитання,
розпитував про побутові умови навчання і проживання студентів нашого університету, ділився згадками про період власного студентства.

У ліцеї № 1 смт Нова Ушиця в актовому залі зібрались випускники – учні 9 та 11 класів. До зустрічі долучилися директор Зваричук Алла Вікторівна, класні керівники та учителі-предметники, які не менше за своїх учнів переймалися їхнім майбутнім, цікавилися умовами вступу на освітні програми, формування рейтингу вступників, формами навчання в умовах воєнного стану. Майбутні абітурієнти хотіли знати, який рівень володіння іноземною мовою потрібно мати для успішного вступу й навчання на факультеті іноземної філології К-
ПНУ, що таке академічна мобільність, який розмір стипендії та як її отримати.    Сподіваємось, зацікавлені старшокласники стануть нашими студентами.

Профорієнтація у школах Новоушицької громади