30 жовтня 2023 року проведено настановну конференцію для здобувачів вищої освіти другого курсу другого (магістерського) рівня спеціальності 014 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська), які навчаються за освітньо-професійною програмою «Середня освіта (Англійська мова і зарубіжна література)», які проходитимуть  виробничу педагогічну практику у у закладах загальної середньої освіти.

Керівник практики факультету іноземної філології доцент Тетяна Білоусова провела інструктаж з техніки безпеки і наголосила на дотримуванні правил в умовах воєнного стану.

Присутні керівники практики від кафедри англійської мови (доценти Оксана Галайбіда і Тетяна Сторчова), кафедри германських моів і зарубіжної літератури Ірина Голубішко, кафедри педагогіки та менеджменту освіти доцент Інна ЛЕБІДЬ, кафедри психології Ольга Савицька і Наталія Панчук ознайомили здобувачів освіти із метою та завданнями практики. Акцентували увагу на дослідницькій складовій програми, оскільки індивідуальні дослідницькі завдання практики зорієнтовані на формування здатності застосовувати сучасні технології в процесі навчання англійської мови у закладах загальної середньої освіти.

Настановна конференція для здобувачів вищої освіти другого курсу другого (магістерського) рівня спеціальності 014 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська)