Восьмого березня викладачі і студенти 1-3 курсів, які навчаються за ОП «Середня освіта (Мова і література (англійська, німецька)», провели круглий стіл, приурочений 150-й річниці з дня народження талановитого англійського драматурга і прозаїка, автора численних п’єс, оповідань і романів Вільяма Сомерсета Моема (1874–1965).
Присутні заслухали і обговорили повідомлення про життєвий і творчий шлях письменника (презентували Кухар Дар’я, Дудіна Софія), особливості стилю письменника (Мельник Ірина, Ністор Ірина, Поліщук Анастасія), стилістичне навантаження лексичних і синтаксичних структур у його творах (Боль Катерина, Макаревич Олександра, Райська Еліна, Романюк Максим, Чаплюк Олеся). Цікавим було повідомлення про екранізацію художнього доробку письменника (Старицька Анжеліка, Франчук Юлія).
Сомерсет Моем прожив довге і цікаве життя. Багатий досвід, отриманий Моемом в різних частинах світу, надавав його романам і оповіданням особливої правдивості і колориту, які привертають нашу увагу, викликають захоплення і естетичне задоволення сьогодні.

Круглий стіл з нагоди річниці дня народження Вільяма Сомерсета Моема