12 травня на факультет іноземної філології відбувся «День відкритих дверей»  в онлайновому та офлайновому форматі. Декан факультету Алла Хоптяр і науково-педагогічні працівники, завідувачі кафедр ознайомили майбутніх абітурієнтів зі спеціальностями, освітньо-професійними програмами й перспективами працевлаштування. Відповідальний секретар приймальної комісії Василь Чабанов поінформував випускників щодо особливостей вступної кампанії 2023 року. Також до присутніх звернулися студенти факультету іноземної філології, які розповіли про студентське дозвілля, переваги обраної спеціальності, міжнародну діяльність, досвід участі у програмах студентських обмінів Erasmus+,  театральну студію «Елевсія» та Ораторський клуб тощо.

Наприкінці заходу одинадцятикласники мали можливість перевірити свій рівень знань, виконуючи тести пробного НМТ з  англійської мови.

Тепла та невимушена атмосфера зустрічі, щира розмова про перспективу вступу та можливості, які пропонує факультет, надихає на майбуття, на таку омріяну Перемогу!

Факультет іноземної філології К-ПНУ зустрів випускників ліцеїв міста, громади і області!